Aften

Aften kl. 17.00 - 21.30

Supper

ASPARGESSUPPE

med frisk Asparges

​kr. 80,-​

HUMMERSUPPE

med urter i Julienne, krebsehaler, kammuslinger tilsmagt med cognac & creme fraiche

​kr. 165,-​

​Alle supper serveres med hjemmebagt flutes

Foretter

GRAVAD LAKS

​på salat med hovmestersauce

​kr. 125,-​

RØGET LAKS

anrettet på salat med røræg & kaviart

​kr. 130,-​

REJECOCKTAIL

​med salat, kaviar, citron & dressing

kr. 95,-

SNEGLE 8 STK

Vinbjerg snegle med hvidløgssmør

​kr. 105,-

på salat serveret med melon & dressing

​Alle foretter serveres med hjemmebagt flutes

Fisk

3 SLAGS SILD

marineret-, krydder- og karrysild med æg, løg, karrysalat samt rugbrød

​kr. 135,-​

SMØRSTEGT RØDSPÆTTE

stegt i smør. Med hvide kartofler, smørsauce eller persillesauce

​kr. 220,-​

FYLDT RØDSPÆTTE

med ragout af rejer, asparges og champignon. Hertil hvide kartofler og hummersauce

kr. 250,-

STJERNESKUD

Stegt og dampet fiskefilet med rejer anrettet på salat, hertil flûte og dressing

​kr. 155,-

Hovedretter

MEDAILLON AF KRONDYRFILET

Serveret med nøddestegte kartofler, pocheret pære, tranebær samt champignon á la creme

​kr. 255,-​

PAPRIKASCHNITZEL

af svinemørbrad stegt med cocktailpølser, bacon, champignon og perleløg. Hertil pommes frites og flødepaprikasauce

​kr. 175,-​

WIENERSCHNITZEL

​af kalvefilet med ærter, smørsauterede kartofler & skysauce

​kr. 220,-​

STEGT FLÆSK

​med persillesauce & hvide kartofler

kr. 149,-

BIKSEMAD

med 2 spejlæg, rødbeder og rugbrød

​kr. 155,-

PARISERBØF

med æggeblomme, pickles, rødbeder, løg, kapers og peberrod 

​kr. 155,-​

Steaks

KALVEFILET

med årstidens grøntsager, dagens kartoffel, sauteret spinat & champignon á la creme

​kr. 230,-​

BØF BEARNAISE

af oksefilet med årstidens grøntsager, dagens kartoffel og hjemmelavet bearnaisesauce

​kr. 230,-​

ENGELSK BØF

af oksefilet med bløde løg, hvide kartofler, surt & skysauce

​kr. 230,-​

Desserter

BANANASPLIT

3 kugler is, serveret med flødeskum, chokoladesauce & frugter

​kr. 95,-​

PANDEKAGER

2 kugler is, flødeskum & jordbær syltetøj​

​kr. 75,-​

COUPE DANMARK

3 kugler vaniljeis med frugter, flødeskum, chokoladesauce og nødder

kr. 70,-

NØDDEKURV

sprød kurv med 4 kugler is, flødeskum, chokoladesauce samt frugt og coulis

kr. 95,-

Ost

OSTETALLERKEN

5 slags ost med ristet brød, kiks samt frugt

​kr. 95,-​

FRITURESTEGT CAMEMBERT

med solbærsyltetøj

​kr. 60,-​

Kager

GATEAU MARCEL

chokolade kage serveret med vanilje is

​kr. 65,-​

KRANSEKAGE

hjemmebagt

​kr. 45,-​

Børnemenuer

PØLSE

med pommes frites og hjemmelavet remoulade

​kr. 45,-​

BURGER

med salat og pommes frites med hjemmelavet remoulade

​kr. 80,-​

FISKEFILET​

med pommes frites og hjemmelavet remoulade​

kr. 75,-

EN PANDEKAGE​

med is og syltetøj​

kr. 55,-

BØRNEIS

2 kugler is med chokoladesauce og flødeskum

kr. 55,-

FIRMAI​NFORMAT​​

Skipperkroen Køge Havn

Havnen 25, 4600 Køge

CVR:​ 36454121

KONTROLRAPPORT​